Maja za mlade 2017

Že deseto leto zapored vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na našem tradicionalnem dobrodelnem dogodku — Maja za mlade. Letos ponovno sodelujemo s Centrom Janeza Levca v Ljubljani. Z vašo pomočjo smo doslej varovancem centra opremili že dve sobi za pomirjanje, zgradili novo košarkarsko igrišče, tekaško stezo z doskočiščem, kupili dvižno ploščad, opremili z interaktivnimi tablami za šolo in lani opremili otroško igrišče z varnimi igrali za brezbrižno igro.

Letos nadaljujemo z podporo Centru Janeza Levca tokrat na lokaciji Organizacijske enote Oddelki vzgoje in izobraževanja Jarše, kjer želimo z našimi sredstvi pomagati urediti igrišče z vrtom, ki je mladim učencem zelo potreben za razvoj samostojnosti in ustvarjanje učnih priložnosti v naravnem okolju.

Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite, da se skupaj zabavamo ob dobri komediji, pri tem pa skupaj pripomoremo, da bodo otroci in mladi učenci pridobili mesto potrebno za igranje, preživljanje brezskrbnega časa in ustvarjanja v naravnem okolju.

Vabljeni torej na dobrodelno predpremiero filma, nadaljevanju uspešne družinske komedije z znanimi zvezdami v glavni vlogi “Očka proti fotru 2” v ljubljanskem Koloseju v torek, 14. novembra 2017, ob 18.45. Denar od vstopnic, ki stanejo 15 EUR, in prispevke donatorjev, bomo namenili za otroke in učence v Centru Janeza Levca.

MV5BMjQxMjI2Mzg3OF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjQ5NTU0MzI@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_

Očka proti fotru 2

Letos našo MAJO ZA MLADE predstavlja nadaljevanje družinske komedije Očka proti fortu 2 (angleško Daddy’s home 2). Prijetna družinska komedija, v katerem se prepletajo življenja zelo različnih očetov v več generacijah, ki želijo vsak na svoj način pričarati družini nepozabni božič. V prvem delu sta neusmiljen dvoboj bila očim in pravi oče, ki v drugem delu pri organizaciji božiča skupaj združita moči, vendar celotno situacijo začinita dedka.

Brad si je vedno želel postati oče. Po poroki s Sarah so se mu te sanje končno uresničile, saj je postal očim njenima otrokoma. Sedaj se na vse pretege trudi, da bi izpolnil svoje življenjsko poslanstvo in postal najboljši očim vseh časov, česar ne more zmotiti niti prihod njunega pravega očeta Dustya, s katerim se je v prvem delu spustil v neusmiljeni dvoboj za naklonjenost njegovih otrok. V drugem delu komedije Brad in Dusty združita moči, da bi družini pričarala nepozabni božič. Njun načrt pa skoraj zmoti prihod njunih očetov, ki si tako kot sinova ne bi mogla biti bolj različna.

V filmu igrajo zelo priznane zvezde kot so Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell.

 

Vabilo PDF
Ponudba za sponzorje